maandag 16 januari 2012

Balansdag

Toch nog even de balans opmaken. Morgen beginnen we aan een nieuw hoofdstuk. En als het vervolg net zo goed is als deel 1 dan doen we het ervoor! Wat een lieve mensen hebben we om ons heen. Via het wereld wijde web worden we omringd met veel mee leven. En hier in het leven-live is iedereen even behulpzaam, mee werkend en attent!! Het voelt erg rijk!

De olifantentocht was geweldig.. dat moet het filmpje maar bewijzen. Hilariteit alom toen onze stoere wijven na de olifantenrit (no problem) en het voeren van de olifanten (even spannend maar ook gedaan!!) doodsbenauwd reageerden op een hond.

En na anderhalve week zien wij (N+P) er niet meer tegenop om te 'verhuizen', zijn op de lijven al tekenen van badpakken en zwembroek te bespeuren, eten de meiden al een hapje thais mee, kan Loes 'one water please' bestellen, stelt Sterre zich voor als 'I am Sterre', slaapt Loes nog consequent in haar slaapzak (!!! -> de 1e 10 minuten hoor dan pellen we haar eruit..) bedankt Sterre de thai met een keurige 'Kap Koen Kaa' (bedankt in het thai dus) en zegt Loes 'pannekoek kaa', zijn we van een boot gesprongen met zijn 4-en, hebben we al afscheid genomen van een echt vriendinnetje van Sterre, zijn er 700 foto's/filmpjes geschoten, hebben we (bijna met de billen bloot) melk gedronken uit een kokosnoot, naast heel veel gecko's ook een baby-gecko gezien (0,5 cm), gevist en op een olifant gezeten! We doen het ervoor..